Τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια

Ντίαρ ολ,

Σήμερα θα σας πω τα ζώδια του Σαββατοκύριακου 6-7 Φεβρουαρίου. 



Κριός:
Όπως είπε κάποτε ο Ιώσηπος Μησιόδακας στην “Πραγματεία περί Παίδων Αγωγής”, “Έτσι, ε; Έτσι, ε; Τώρα θα δεις τι θα σου κάνω”.

Ταύρος: 
Όπως είπε ο Ντεριντά στο “Δεν υπάρχουν δίκαιοι πόλεμοι”, “Υποταγή θέλεις εσύ κι εγώ επανάσταση, απ’ τους δυο μας θα το δούμε ποιος θα χάσει”.

Δίδυμοι:
Όπως αναρωτήθηκε ο Γκράμσι στο “Δέντρο του Σκαντζόχοιρου”, Ποιο κρεβάτι σ’ αγκαλιάζει και ποιο χάδι στο βράδυ σου βάζει φωτιά”.

Καρκίνος:
Όπως διατύπωσε με παρρησία ο Μάρτιν Χάιντεγκερ στην “Εισαγωγή στη Μεταφυσική”, “Είμαι αποφασισμένη και σε άλλον πια δοσμένη”.

Λέων:
Όπως είπε και ο Μαρκούζε στον “Μονοδιάστατο Άνθρωπο”, “Πού να φανταστώ πως θα τρελαθείς, πως θα σου τη δώσει και θα εκραγείς”.

Παρθένος:
Όπως είπε ο Γιουνγκ στην “Αναλυτική Ψυχολογία”, “Το πρωί τα μάζεψε ένα σκουπιδιάρικο, κι έβριζα και φώναζα, είναι κρίμα κι άδικο”.

Ζυγός:
Όπως είπε ο Μπαντιού στην «Κομμουνιστική Υπόθεση», «Τολμάς κι έχεις παράπονο εσύ, που μου κατέστρεψες για πάντα τη ζωή».

Σκορπιός:
Όπως διατύπωσε ο Έκο στον “Υπεράνθρωπο των Μαζών”, “Έτσι όπως καίει στα χείλια ο καφές σου, θέλω να καείς που πήρες τις χαρές μου”. 

Τοξότης:
Όπως αναρωτήθηκε ο Φουκώ στον “Μεγάλο Εγκλεισμό”, “Πώς μπόρεσες και έσβησες όλα τα όνειρά μου, πώς μπόρεσες και έκανες κομμάτια την καρδιά μου”;

Αιγόκερως:
Όπως αναρωτήθηκε ο Ένγκελς στη “Διαλεκτική της Φύσης”, “Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις, όταν πας ξένα χέρια ν’ αγγίξεις”.

Υδροχόος:
Όπως διατύπωσε με πόνο ο Ζαν-Ζακ Ρουσώ στα “Γράμματα απ’ το Βουνό”, “Ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ, που άλλος σ’ αγκαλιάζει>

Ιχθείς:

Όπως είπε ο Καντ στην “Κριτική του Καθαρού Λόγου”, “Είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα, πώς θες εσύ για καλοκαίρια να μιλάμε”. 

One Comment Add yours

  1. doppelganger says:

    χαχαχα..ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.