Και για πες.

Ντίαρ ολ,

Καταρχάς επιθυμώ να δηλώσω πως δε σας έχω εγκαταλείψει. Διότι ξέρω ότι είχατε βγάλει απανωτές ανακοινώσεις στη “μπλογκόσφαιρα” (να θυμηθώ να εντοπίσω το γλωσσοπλάστη που συνέλαβε αυτή την έννοια) και με ψάχνατε σε όλα τα ίντερνετς με 800άρι πέντιουμ (καλή του ώρα του Σταρόβα).
Η αλήθεια είναι ότι δεν έγραψα τίποτα στο καψουλομπλόγκ εδώ και ένα μήνα, γιατί δεν έκανα κάτι φοβερό (δεν έπεσα από τη στρατόσφαιρα π.χ.). 
Τουτέστιν, άρπαξα ένα αλλεργικό άσθμα και στη συνέχεια μια ίωση. Αυτά, σε συνδυασμό με το πήξιμο της δουλειάς (είναι και μεγάλη λέρα όποιος κυνηγάει καργιέρα) και τα επαναλαμβανόμενα πάνω – κάτω στην Κρήτη (παλιά μου τέχνη κόσκινο), δε μου επέτρεψαν να κάνω πράγματα, με αποτέλεσμα να απογοητεύσω βαθιά τη Δασκάλα Βάνα.
Βέβαια, μέσα σ’ αυτό το μήνα κατάφερα επιτέλους να πάρω χαλί (κλαπ κλαπ κλαπ), το οποίο χωρέσαμε με την Άφρο μέσα στο φίατ και ακολούθως κουβαλήσαμε χωρίς λιγοψυχιά μέσα στους
αθηναϊκούς δρόμους.
Ένα από αυτά που θυμάμαι ότι έκανα αυτό το μήνα, είναι το μπραντς με τη Γ και το Γ μια Κυριακή μεσημεράκι  στη “Τσάι” της Αλ. Σούτσου. Είχε συγκλονιστική βελουτέ σούπα καρότου και πραγματικά λεμονένια τάρτα λεμόνι. Εκτός από τα κλασικά υλικά του σωστού πρωινού (scrambled eggs, μπέικον, τυριά, ζαμπόν, κ.λπ.) το κατάστημα διέθετε και παστίτσιο (ω, ναι), το οποίο είχε βάλει κάτω μια παρέα από Γαλλίδες και είχαν αναστενάξει τα ρεσώ απ’ το Κάτω Κολωνάκι ως το Aix-en-Provence. 
Ένα άλλο πράγμα που θυμάμαι ότι έκανα, ανάμεσα στο βήχα και το ξεμπούκωμα, ήταν να δω όλο το Downton Abbey (μεταξύ μας, σιγά το δύσκολο, με τόσο χαριτωμένο κουτσομπολιό στο μπαγκράουντ, ποιός δε θα το ‘βλεπε, εδώ έχουμε παρακολουθήσει ευλαβικά Χριστόφορο) και κυρίως να ξεκινήσω το Battlestar Galactica, το οποίο μου πρότεινε ο Α και μ’ έχει ενθουσιάσει με την πλοκή και – βέβαια – την παραγωγή του, που είναι τόσο σεβεντοέιτιζ και μπόλικη (σε σκηνικό/ εφέ/ αφίσα/ κάρτα/ κορνίζα/ κουρτίνα). Έχω λατρέψει μια πιλότο που απέξω είναι ξανθιά γλυκούλα κι από μέσα ο Χαλκ Χόγκαν. Θέλω να γίνουμε φίλες, να μου μάθει μερικά βασικά πράματα (χρήσιμα για το γήπεδο, κυρίως).
Είπα “γήπεδο” και θυμήθηκα ότι δεν έχω πάει κα-θό-λου στο μπάσκετ, αλλά και πώς να πας υπ’ αυτές τις συνθήκες. 
Ενιγουέιζ, σε λίγες μέρες πάλι κοντά σας, με ποστς για τη blogovision και για επερχόμενες δραστηριότητες (τώρα που καταλάγιασε το άσθμα και δε σφυρίζω κατά την ομιλία, σαν το μπαρμπα – Γιώργο).
Στο μεταξύ να πιείτε ένα μποζολέ νουβό (μπΟζολέ και όχι μπΑζολέ, που είπε στη Δ ο μπάρμαν στο Osterman και κόντεψε να της έρθει το – ωραιότατο κατά τα υπόλοιπα – ζωγραφιστό ταβάνι στο κεφάλι).
Και να δοκιμάσετε εκείνη την καροτόσουπα.
Γενικώς, να φάτε και να πιείτε, για να ξεκινήσει να “βγαίνει” ο χειμώνας.

One Comment Add yours

  1. Miss L. says:

    Welcome back dear!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.